Novinky

Valentíske novinky NIVEA

Značka NIVEA mi opäť raz pripravila veľké prekvapenie! Obdržala Valentísky balíček plný noviniek, no aj produktov, ktoré už sú na trhu nejakú chvíľu a patria medzi moje obľúbené. V dnešnom článku vám ukážem celý balíček produkty vám predstavím a zrecenzujem. Máte sa na čo tešiť!

NIVEA – Ošetrujúci peeling na pery (recenzia)

Od kedy používam matné a tekuté rúže, sú pre mňa peelingy na pery must have. Veľmi ma potešilo, že aj NIVEA takýto produkt zaradila do svojej ponuky. Ošetrujúci peeling na pery kúpite v dvoch variantách. Wild rose a Aloe vera, ktorý mám ja.

No a aká je moja recenzia na peeling na pery Nivea? Ošetrujúci peeling Aloe Vera má sviežu vôňu. Peelingujúce perličky sú veľmi jemné, takže pery nepodráždia a veľmi šetrne pery zbavia šupiniek. Ja mám teraz v zime veľmi suché pery a občas by som potrebovala trocha silnejší peeling. Tento peeling na pery od značky NIVEA je síce jemnejší, no vďaka tomu vhodný na každodenné použite a mne sa veľmi páči použiť ho pred nanesením rúžu.

Perličky na pri peelingu na perách roztopia a vám ostanú ošetrené a hydratované pery. Všetko, čo potrebujete pred nanesením matného, tekutého rúžu. Ošetrujúci peeling na pery od NIVEA odporúčam.

 

Balzam na pery v ceruzke

Pri perách ešte chvíľu ostaneme. V balíčku ma prekvapili aj balzamy na pery v ceruzke, ktoré veľmi dobre poznám. A zbožňujem. Sú veľmi príjemné, hydratačné ale dobre pigmentované a tak bez problémov zastanú funkciu rúžu na pery. Recenziu si môžete prečítať tu.  Rozhodla som sa nechať si odtieň ROSY NUDE, ktorý je veľmi decentný a hodí sa mi na bežný deň, keď pracujem z domu, chcem sa upraviť ale nepotrebujem mať tmavé pery. Navyše, v pohode si ho upravím aj bez zrkadla. Aký je môj obľúbený odtieň týchto balzamov v ceruzke? Mrknite sem. 

 

Expertný odličovač očí

Micelárnu vodu z rady MicellAIR mám veľmi rada a používam ju takmer denne. Čo sa mi páči je, že nezanecháva mastnú pleť a rýchlo odlíči aj odolný make up. Odličovač očí je rovnaký. Nezanecháva mastnú pokožku, no očný make up rozpustí ako zázrak. Do niekoľkých sekúnd si poradí aj s vodeodolnou linkou a maskarou. Ja som veľmi spokojná a môžem vám tento expertný odličovač doporučiť. Mimochodom, myslím si, že názov expertný si naozaj zaslúži.

 

Nivea – make up v hubke (recenzia)

Vlastne, nie je to make up. Je to ošetrujúci tónovací krém v hubke Hyaluron Cellular Cushion 3 v 1. Tento produkt som už okukovala v drogérii a z celej bola najviac zvedavá práve na neho. Hneď som sa dala do testovania, aby som vám mohla čím skôr napísať recenziu a prezradiť vám, či sa produkt oplatí vyskúšať.

Balenie Hyaluron Cellular Cushion krému je praktické. Obsahuje zrkadlo aj aplikátor, ktorý produkt dobre nanáša a zapracuje do pleti. Používam ho. Tónovací krém dodá pleti veľmi prirodzený vzhľad a zdravý lesk. Krytie je ľahké – naozaj sa jedná iba o zjednotenie pleti. Čo sa týka výdrže, na mojej zmiešanej (aktuálne viac suchej pleti) je celodenná. Pripisujem to najmä ľahkému krytiu. Mám pocit, že krém opticky vyhladí jemné vrásky. Pochvaľujem decentnú vôňu, fresh pocit po nanesení a aj pocit celodennej hydratácie.

Efekt, ktorý vidíte na fotke je bez retuše, či dodatočnej úpravy fotky. Ako môžete vidieť, pleť je naozaj krajšia, no na zakrytie nedokonalostí potrebujem ešte korektor. Krytie produktu sa nedá zvýšiť navrstvením, ako to býva v prípade make upu. Tento BB krém v hubke sa zakaždým vstrebe do pleti. Mne osobne sa efekt na pleti veľmi páči. Viem si predstaviť, že krém budem používať celé leto. Odtieň 02, ktorý mám teraz je na mňa tmaví.

 

Vďaka tomu, že produkt má ľahké krytie tak s odtieňom dokážem pracovať a nevyzerám ako umpa lumpa. No je tmavší, ako by som chcela. Hyaluron Cellular Cushion obsahuje aj SPF 15, ktoré oceníte ako v lete, tak aj teraz v zime. Obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá aktivuje pleťové bunky. Je to skvelá voľba nie len, pre zrelú pleť,  ale aj pre mladú a suchú pleť. Kyselina hyalurónová výborne hydratuje.

Môžem vám teda Hyaluron Cellular Cushion doporučiť? V prípade, ak hľadáte iba zjednotenie a rozjasnenie pleti na každý deň, tak áno. Vďaka aplikátoru a hubke, je to naozaj rýchle líčenie. Ak ale máte na pleti nedokonalosti, ktoré chcete cez deň schovať, tento BB krém vám naopak narobí viac práce s korektorom.

 

 

Tak čo poviete, zaujali vás novinky NIVEA? Mňa rozhodne! Ktorý produkt ste už skúšali? Ktorý sa chystáte vyskúšať?

Mimochodom, sledujte ma na Instagrame. Budeme o niektoré novinky súťažiť.

 

 

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.