Novinky,  Recenzie

Nový make up Mary Kay, recenzia produktov Mary Kay a líčenie

Ešte pred Vianocami mi zastúpenie značky Mary Kay poslalo prekvapenie – plnú tašku kozmetiky Mary Kay! Asi vám nemusím hovoriť aká nadšená som bola. V taške boli novinky aj produkty zo stálej ponuky, ktoré som ešte neskúšala. Hneď som sa dala do testovania. Dnes vám prinášam nie len recenzie na novinky Mary Kay, ale aj líčenie s touto značkou. A ozaj. Na konci článku je video 🙂 

Tomu hovorím Vianočný darček! Plná taška luxusnej kozmetiky – asi som bola minulý rok naozaj dobrá… Produkty som posledné týždne poctivo testovala a môžem vám prezradiť, že som v taštičke našla aj niekoľko svätých grálov. S produktami som vytvorila takéto, pomerne prirodzené líčenie výraznými červenými perami. Takto sa cítim naozaj najlepšie. Páči sa vám? Návod nájdete na konci článku. 

 

Štetce Mary Kay, aké sú?

Štetce Mary Kay majú výbornú kvalitu, jemné, syntetické štetinky vôbec nepichajú, dobre sa s nimi pracuje a veľmi sa mi páči čierny dizajn. Myslím si, že tieto základné štetce sú výborná voľba pre začiatočníka. Ja ako “profesionál” občas vyhľadávam aj štetce s prírodným chlpom, kvôli tomu, že lepšie prenášajú pigmentáciu na viečko. Proti štetcom od Mary Kay nič nemám. Výborne sa s nimi pracuje a oceňujem aj prakticky obal na štetce. Túto základnú sadu štetcov Mary Kay odporúčam každej. žienke.

 

Korektor pod oči

To, že má Mary Kay korektor vytvorený špeciálne na kruhy pod očami je skvelá vec. Osobne, tieto korektory lososvej farby ako majiteľka veľkých kruhov pod očami milujem. Tento korektor pod oči od Mary Kay som zaradila do mojej každodennej rutiny. Výbore kryje kruhy pod očami a očné okolie prebudí a rozjasní. Narozdiel od bežných korektorov, tento používam ešte pred nanesením make upu a následne ho ešte prekryjem make upom alebo telovým korektorom. Dostanem tak naozaj perfektné krytie kruhov pod očami. Potrebujete aj vy korektor pod oči? To záleží aké tmavé máte kruhy pod očami. Ak máte len jemné kruhy, vystačíte si z bežným, rozjasňujúcim korektorom. No ak vás trápia kruhy ako mňa, určite vyskúšajte pred líčením použiť lososový korektor pod oči. 

Mary Kay TimeWise® Rozjasňujúca podkladová báza 3D™ – Recenzia nové make upu

Mary Kay koncom roka predstavila novú radu make upov TimeWise 3D a to rovno v dvoch verziách – v zmatňujúcej a rozjasňujúcej. Obsahuje Age Minimize 3DTM Komplex, ktorý je obsiahnutý i v produktoch starostlivosti o pleť TimeWise® Zázračnej kolekcie 3D™ a teda sú určené na pleť, ktorá je zaťažená stresom, a potrebuje detoxikáciu. Produkty a make upy tejto rady teda pomáhajú predchádzať starnutiu. 

Ja som obdržala rozjasňujúcu verziu make upu, ktorá je určená na suchú a citlivú pleť. Neobsahuje parfemáciu a neupcháva póry – preto je skvelým pomocníkom aj pre pleť so sklonom k akné. Spočiatku som si myslela že odtieň Beige C 110 je na mňa malinko tmaví, no mám pocit, že sa odtieň po čase prispôsobí môjmu odtieňu pleti – je to možné? Make up obsahuje čiastočky, ktoré odrážajú svetlo. Pleť robí krásne rozjasnenú, ale nie mastnú!

Po nanesení na pleť pôsobí ako druhá koža. Nedráždi moju pleť ani nevysušuje. Práve naopak, krásne hydratuje. Je príjemný ako BB krém. Krytie je stredné, no dá sa ľahko navrstviť až na vysoké. Problém mám však s výdržou tohto make upu. Nech robím čokoľvek, make up na mne vydrží iba pár hodín a potom sa začne strácať. Je to veľká škoda.

 

Maskara Ultimate

Mary Kay Maskara Ultimate ma milo prekvapila. Riasy pekne oddelí a zvýrazní. Robí efekt prirodzených vejárikov, ktorý mám veľmi rada na bežný deň. Zahustenie ani predĺženie nerobí také výrazné ako maskara Lash Intensity, ktorú som skúšala predtým. No aj tak sa mi tento efekt na bežný deň páči a od kedy túto maskaru mám, používam ju každý deň! Vôbec sa neotláča ani nerobí machule pod očami.

 

Rozjasňujúce kvapky

Rozjasňujúce kvapky sú môj nový svätý grál! Používam každý deň, na rozjasnenie lícnych kostí ako poslednú bodku za líčením tváre. Stačí ich málinko a na pleti urobia krásny, zdravý efekt. Ak ich navrstvíte dostanete poriadny lesk. Vďaka tomu, že sú to šikovné, multifunkčné kvapky ich môžete miešať do produktov, alebo použiť ako bázu pred make upom. 

Podkladová báza pod očné tiene

Podkladová báza je môj ďalší svätý grál. Funguje výborne. Tiene zvýrazní a zafixuje na celý deň tak, že sa vôbec nezlievajú do vrások. Je veľmi príjemná, hydratačná a mám pocit, že vyhladzuje vrásky. Super produkt, ktorý nahradil moju starú podkladovú bázu.

Tekutý, dlhotrvajúci rúž

Asi najväčšie prekvapenie v balíčku, bolo toto trio – tekutý dlhotrvajúci rúž. Set na dlhotrvajúcu rúž sa skladá z troch krokov: farba, fixačný lesk a odličovač. Tento set som testovala na Vianoce a zefektu som padla na zadok. Výdrž bola excelentná. Od nanesenia, ktoré prebehlo ráno až po odlíčenie v noci, som mala pery v rovnakom stave. Jedla som  veľa mastného jedla a pila. Tento dlhotrvajúci rúž, je naozaj dlhotrvajúci. A nie len to. Vďaka fixačnému lesku je aj veľmi príjemný a na perách ho nie je cítiť.

Farbou sa mi zastúpenie MK trafilo do vkusu – odtieň PLUM je niečo, čo naozaj vynosím. Pri nanášaní farby cítim štípanie. To však po chvíľke prejde. Najviac sa teším odličovaču. Nikto vám k dlhotrvajúcemu rúžu nepribalí odličovač, ale mala by to byť zákonná povinnosť! Niektoré rúže naozaj nejdú len tak odlíčiť. Vďaka tomuto odličovaču už nemám problém odlíčiť žiaden rúž, dokonca ani fixku, ktorá mi aj tak nechávala na perách stain. Perfektný produkt, Mary Kay!

Fixačná sprej, odličovač očí a fixačný púder

Napokon boli v balíčku ešte 3 produkty – všetky skvelé. O fixačnom spreji od Mary Kay som vám už básnila mnoho krát a tak sa teším, že mám ďaľšiu fľaštičku do zásoby. Fixačný, transparentný púder je dôkazom toho, že nie je púder ako púder a tento patrí k tým lepším. Je naozaj transparentný, nezanecháva príliš matnú pleť ani bielu farbu. Dobre fixuje make up a ja musím špeciálne pochváliť uzatvárateľné viečko, vďaka ktorému môžete s púdrom aj cestovať.

Skúšali ste už ikonický odličovač Mary Kay? Mali by ste! Tento odličovač patrí k najpredávanejším produktom značky a nie je to vôbec náhoda. Má nemastné zloženie, ktoré odlíči rýchlejšie ako ktorýkoľvek dvojfázový odličovač, ktorý som kedy skúšala. Na make up pôsobí ako magnet.

 

To bola teda nálož produktov, čo? 🙂 Ja ďakujem Mary Kay za možnosť testovať ich produkty, ktoré čím ďalej, tým viac milujem. No a ak vás zaujíma moje kecanie a líčenie, pozrite si video s novinkami.

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.