Novinky,  Recenzie

Dlhotrvajúce novinky AVON (jeseň/zima2019)

Prečo som článku nedala názov iba novinky AVON? Pretože všetky novinky, ktoré som testovala sú dlhotrvajúce. A ako určite viete, ja dlhotrvajúce produkty testujem a používam najradšej. Novinky AVON ma naozaj svojou výdržou prekvapili. No a v dnešnom článku vám všetky tieto produkty predstavím.

Dlhotrvajúci make up Power Stay

Začnem tým najlepším – a to je dlhotrvajúci make up Power Stay. Make up mi veľmi pripomína môj milovaný Esteé Lauder Double Wear a to nie len výdržou, ale aj konzistenciou. Tá je tekutá ale hustejšia. Dokonalo však splynie s pleťou a tvári sa ako druhá koža. Nosí sa veľmi príjemne. Pleť počas dňa nevysušuje a ani pri dlhodobom nosení mi nezhoršil akné (čo je pecka).

Krytie má make up stredné vyššie, no dá sa navrstviť do úplného. Make up by som odporučila na suchú, normálnu a zmiešanú, trochu mastnú pleť. Super mastná pleť ho neznesie a rovnako ho neodporúčam ani na šupinatú, veľmi suchú pleť.

Neviem či vydrží 24h ako sľubujú na obale – to som naozaj netestovala, ale 12h mi dal v pohode, bez potreby ho poupraviť. AVON priniesol na trh naozaj dobrý make up, ktorý sa oplatí vyskúšať. Mimochodom, ja mám odtieň Porcelain a odtieň zodpovedá názvu – je to naozaj svetlý, pre mňa teraz v zime ideál.

 

Kompaktný bronzér

Kompaktný bronzér ma na prvý pohľad a potom aj na prvé vyskúšanie zaujal. A to najmä pre svoju praktickosť. Okrem toho, že v malom balení nájdete bronzér a rozjasňovač, tak paletku viete použiť aj ako krásne očné tiene. Je niečo lepšie na cesty? Farbu bronzéru a rozjasňovača si viete namiešať podľa seba a ja musím AVON pochváliť, pretože bronzujúca časť je pekná studená, vhodná aj teraz na zimu – nie je to žiadna oranžáda.

Bronzér má maslovitú textúru, trošku práši a naozaj dobre sa zapracováva do make upu, nefľakatí. Aj keď v názve nemá “dlhotrvajúci”, tak dlhotrvajúci naozaj je – a možno to robí dobrý make up pod ním, no bronzér mi vydrží krásny celý deň.

Produkt aktuálne používam každý deň. Jediné čo mne osobne trošku vadí, ale vám nemusí je, že bronzujúca časť je trblietavá. Ja som skôr na matné kontúrovanie / bronzovanie. Ale ako píšem, aktuálne používam každý deň.

 

Špirála 5 v 1 Lash Genius

Keď ide o špirály z AVONu, tak moja absolutná topka je SUPERShock. Veľmi ma potešilo, keď som zistila, že táto novinka je efektom úplne rovnaká. Špirála 5v1 Lash Genius mi riasy krásne predĺži, prirodzene zahustí a natočí – efekt umelých rias ako vyšitý.

Maskara má veľký, silikónový aplikátor, takže ak ste skôr za menšie, toto nebude pre vás. Mne sa s ňou praucje výborne. A aj keď nie je vodeodolná, nerobí mi machule pod očami po celom dni. Táto novinka je naozaj skvelá a oplatí sa vyskúšať.

 

Matný tekutý rúž Power Stay

Ďalšou z noviniek, je matný tekutý rúž. Ten síce vyzerá zaujímavo ale nakoniec som ho netestovala. Odtieň by som nevyužila a radšej som ním urobila radosť niekomu inému. Každopádne, rúž vyzerá naozaj zaujímavo a je fajn vedieť, že má AVON aj takýto trendový produkt vo svojej ponuke.

 

Vyskúšate novinky AVON?

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Jeden komentár

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.