Novinky,  Recenzie

NOVINKA: Hydrogélové vankúšiky pod oči MARY KAY

Všetko, čo potrebuješ na unavené oči – také by mali byť Hydrogélové vankúšiky pod oči MARY KAY, ktoré som mala možnosť testovať. Aké sú? To ti prezradím v dnešnej recenzii.

Hydrogélové vankúšiky pod oči MARY KAY – recenzia

Už dlhšie som si hovorila, akú novinku by ešte Mary Kay mohli vymyslieť do svojej rady a keď mi prišiel PR balíček s gélovou maskou pod oči, bola som veľmi milo prekvapená. K mojej obľúbenej maske na pleť – Clean Proof, som tak dostala aj príjemnú masku na moje kruhy pod očami. Hydrogélové vankúšiky pod oči som začala hneď testovať.

Hydrogélové vankúšiky pod oči majú rozkošné prevedenie

Po otvorení krabičky som sa zamilovala do rozkošného prevedenia – trblietavé ružové gélové vankúšiky pôsobia dievčensky až magicky. Na prvé ovoňanie ma zaujala aj jemná vôňa. Priloženou špachtľou ľahko oddelíte gélové vankúšiky.

Návod na použitie nájdete priamo po otvorení balenia, takže pomýliť sa nemôžete. “Prilepte” si vankúšik pod oči a nechajte pôsobiť 20 minút. Už po prvom použití som mala miernejší opuch, mimické vrásky a očné okolie som mala hebké a krásne hydratované. Proste pripravené na líčenie. Gélové vankúšiky počas celej aplikácie príjemne chladia – ale neštípu. Očné okolie naozaj zobudia a zbavia ma pocitu unavených očí.

Dva krát týždenne, po 20 minút

Hydrogélové vankúšiky pod oči sľubujú, že ak ich budete používať dva krát týždenne po 20 minút, budete vidieť ich účinok. Mali by hydratovať, chladiť, upokojiť očné okolie a zmierniť opuchy. Ja môžem povedať, že tento efekt je vidieť po každom použití. Ak ich ale používam pravidelne, moje kruhy pod očami sú menej viditeľné.

Ak vás netrápia opuchy alebo kruhy pod očami, Hydrogélové vankúšiky sú skvelá voľba pred líčením na dôležité udalosti a stačí ich používať iba občas. Ak však máte problematické očné okolie ako ja, odporúčam naozaj pravidelné používanie pre dlhotrvajúci efekt.

Poznáte túto novinku?

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.