Recenzie

HELIOCARE 360°- pleťové SPF 50 na každý deň

Konečne to vonku vyzerá na slnečné dni a ak ste si ešte nezadovážili SPF na tvár, teraz je ideálny čas. Mám pre vás tip na dobré pleťové SPF na každý deň – HELIOCARE 360° Fluid Cream som si zamilovala ešte minulý rok a túto sezónu plánujem pokračovať v používaní. Zásoby som doplnila aj o zafarbený gél z tejto rady.

Zľava 20% - tarsio.sk

Mám pre teba zľavu 20% na celý sortiment e-shopu tarsio.sk .  Nájdeš tam skvelú skin care. Je to oficiálny distribútor pre CZ a SK trh pre značky NEOSTRATA,EXUVIANCE, HELIOCARE, ENDOCARE, IRALTONE a ELANCYL.

V košíku zdaj kód: Hana20

Využiť zľavu

Môj favorit: Heliocare 360° Fluid Cream SPF 50+

Už druhú sezónu po sebe budem používať tento ľahký fluid od Heliocare.  Vyhovuje mi jeho príjemná textúra, ktorá nezaťažuje pleť, aj hydratačná schopnosť. Páči sa mi, že na pleti nezanecháva biely film – má jemný tint, ale nemá kryciu schopnosť. Je to proste príjemný krém na každý deň.

Dobre funguje aj pod make up. Nemám problém s tým, že by mi na ňom makeup menej držal alebo sa drolil. Po nanesení je fluid chvíľu lepkaví, čo naopak vytvára veľmi dobrý podklad.

Výborné pleťové SPF za rozumnú cenu. Odporúčam. 

Tip pre mastnú pleť: Heliocare 360°Gel Oil-Free SPF 50+

Novinka pre mňa je Heliocare 360° Gel Oil-Free SPF 50+, ktorý som sa rozhodla vyskúšať. 

Zobrala som si odtieň Pearl a farbu musím veľmi pochváliť, je pekne svetlá, vhodná aj pre bleduľky. Konzistencia je tekutá a na pleti rýchlo zasychá a naozaj zmatňuje. Pre moju suchú pleť tak tento produkt nie je vhodný, lebo mi vytvára šupinky – naopak ak máte mastnú pleť, budete ho podľa mňa milovať. Má skvelú kryciu schopnosť. Môže to byť zaujímavá alternatívna make upu na každý deň. 

Používate SPF každý deň? Ak nie – mali by ste. Je to jediný skutočný prostriedok, ktorý spomaľuje starnutie pleti a eliminuje tvorbu vrások. 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.