Novinky,  Recenzie

#GetOnColour – Nová dekoratívka Oriflame + návod na líčenie

Keď som zistila, že Oriflame chystá novú radu dekoratívky plnú farieb, bola som nadšená. No a keď som zistila, že mi novinky pošlú na vyskúšanie, úplne som jasala! Dekoratívka Orfilame ma nikdy nesklamala (aj keď teraz sa niečo slabšie medzi novinkami našlo). No a vždy som rada, keď kozmetika obsahuje aj farebné kúsky pre vybláznenie. A tak okrem recenzie, mám pre vás aj návod na líčenie. 

Ale pekne po poriadku. V prvom rade. To PR balenie! Nádhera! Už som sa rozplývala na Instagrame aj YouTube ale nedá mi ešte raz Oriflame nepochváliť. Nová rada On Colour obsahuje všetky kozmetické produkty naprieč radou a môžete sa s ňou kompletne nalíčiť. On Colour je hravá, farebná aj decentná a cenovo dostupná. Za nízku cenu dostanete veľa muziky. Dnes vám poviem svoje dojmy z testovania.

Make Up, púder a korektor Oriflame On Colour

Make up je pomerne obstojný kúsok. Má príjemnú konzistenciu ale iba ľahké krytie. Krytie sa dá v pohode navrstviť až na stredné vyššie. Takže tam problém nevidím. Na leto je veľmi príjemný, na pleti ho necítim. V horúčavách mi v obstojnom stave vydrží 5 hodín a potom, ak ho prepudrujem, vydrží až do odlíčenia. Finiš má saténový. Nie je zmatňujúci, ale ani super rozjasňujúci.  Prvé nanášanie bolo trochu ošemetné (vviď. video) ale s odstupom času si rozumieme a najlepšie sa mi nanáša hubkou.

Make up tvorí spolu s púdrom ideálne kombo. Púder On Colour je veľmi jemný ale make up pekne usadí a zafixuje. Nie je príliš suchý a tak ani zmatňujúci efekt nie je príliš dlhodobí. Pleť stačí ale počas dňa prepudrovať a je to opäť super. Z celej rady je púder jediný, ktorý používam na dennej báze – prišiel mi práve vhod a okrem toho je super.

Opálila som sa na dovolenke a Oriflame mi poslal ten malinko tmavší odtieň, ktorý mi teraz perfektne sedí. Ako ale vidíte na fotke… nie je to zas tak veľmi tmaví odtieň a v pohode ho znesie aj svetlá pleť. A samozrejme pre super bleduľky majú aj porcelánový odtieň.

Najhorším produktom z celej rady je korektor. Balenie je hrozne retro aj obsah. Má pomerne zlú kryciu schopnosť, čudnú konzistenciu a výdrž je tiež nič moc. Pod oči sa použiť nedá lebo sa okamžite zleje do vrások. Ani na pleti sa použiť nedá, lebo keď ho chcete zapracovať… stratí sa… Čo by som tiež vytkla je farba – rovnaký názov odtieňu ako má make up ale farba omnoho svetlejšia… Za mňa je tento korektor veľký krok späť. Už som mala aj iné korektory od Oriflame a boli super. Tento nechápem.

Ale teraz už poďme iba na podarené produkty…

Laky na nechty On Colour Oriflame

Laky na nechty Oriflame za mňa vždy boli dobré a tieto On Colour sú rovnako dobré. Milé a malé balenie ukrýva fajn aplikátor a lak s akurát konzistenciou – pre pohodlné nanášanie. Ako môžete vidieť, odtiene ktoré mám ja (Jeseň 2019 – už sa na ne teším), sú dobre pigmentované a kryjú v jednej vrstve. Na fotke nižšie mám iba jednu vrstvu aby ste videli krytie. V dvoch vrstvách je to úplný luxus.

Výdrž aktuálne posúdiť neviem. Od kedy som si dala dole gélové nechty, sa tie moje ešte nespamätali a nič na nich nedrží.

Pozerala som na stránke Oriflame a je tam obrovský výber týchto lakov. Od hravých, sladkých, letných až po tmavé. Niekoľko lakov v ponuke je dokonca s trblietkami. Vyberie si naozaj každá (alebo každý).

Rúže na pery Oriflame On Colour

Rúže na pery sú veľmi príjemný kompromis. Nenadchnú ani neurazia. Konzistencia je krémová. Sú hydratačné – nie sú matné ani príliš lesklé. Pigmentácia je super a ani sa nezlievajú do vrások okolo úst. Dajú sa použiť aj bez kontúrky. Na nosenie sú veľmi príjemné, ale dlho nevydržia a je potrebné ich po jedle aj počas dňa poupraviť.

Na výber je opäť veľké množstvo odtieňov. Avšak v toto prípade sa Oriflame nevyšantil. Jedná sa skôr o klasické, nositeľné farby. Myslím, že si vyberie každá. Oceňujem veľký výber odtieňov červených – medzi nimi čaká ideálny odtieň aj na vás!

Maskara a duo ceruzky na oči On Colour Oriflame

Maskara On Colour má pomerne veľký, silikónový aplikátor a neviem ako to v Oriflame robia, nech je aplikátor akýkoľvek, všetky riasenky od nich mi sedia. Riasy mi aj predĺži aj zahustí a zároveň ich príliš nezlepí. Mne sa veľmi páči najmä na bežná deň, pretože mi z rias urobí krásne (i keď trochu výrazné) vejáriky. Palec hore Oriflame, za ďalšiu skvelú maskaru v mojom živote!

Duo ceruzky sú za mňa naozaj fantastické. Hravými farbami urobíte zaujímavú dvojfarebnú linku. Na viečku sa s nimi kreslí dobre, sú mäkké. Ľahko sa strácajú a po zaschnutí držia bez pohnutia! Na výber je opäť niekoľko farebných kombinácií – ako na farebné letné líčenie, tak na každodennú klasiku. Ale pozor! Ceruzky sú určené na pokožku. Na water line vôbec nedržia (a vôbec nechytajú pri nanášaní).

No a keďže mi od Oriflame prišla štedrá zásielka, rozhodla som sa urobiť súťaž a dievčaťu, ktoré vyhrá poslať nejaké produkty na testovanie. Random comment picker nesklamal a vybral moju kamarátku Mišku, ktorá je tiež blogerka.

Ako produkty hodnotí www.bonnetka.sk?

“Poctivo som otestovala všetky produkty a na úvod, by som začala pozitívne. Čo sa týka make up-ov a krycích krémov, používam ich veľmi sporadicky, skôr iba vtedy, keď potrebujem jemné prekrytie pleti a preto mi táto novinka od Oriflame prišla celkom vhod. Má príjemnú konzistenciu, vôňu a na zjednotenie pleti mi úplne vyhovuje. Dosť veľkým sklamaním bol v tomto prípade korektor. Občas takéto tyčinkové korektory na zakrytie nedokonalostí zvyknem používať, ale tento k ním asi patriť nebude. Príliš mastná konzistencia s dosť slabým krytím nie je to, čo by som od neho očakávala. Čo sa týka rúžov, mám zmiešané pocity. Červený, celkom pekný odtieň, taká bežná klasika u rúžov. Pekná farba aj sýtosť, no u toho svetlejšieho to povedať nemôžem. Hoci som za výrazné farby, občas siahnem aj po svetlejších odtieňoch, no tento mi veľmi nesadol. Krytie pri svetlom odtieni nebolo také, aké by som čakala. Nie úplne zjednotená a prepojená farba, čiže rúž ako taký celkom fajn, no záleží asi hlavne od výberu farby. Keďže laky na nechty sú pre mňa „must have“ aj tento určite využijem. Príjemná farba a výborné krytie už v prvej vrstve. Preto lak vyberám z tohto všetkého, ako najlepší. Ceruzku na oči však vôbec nepoužívam, takže som ju rovno posunula mamke a uvidím, ako bude vyhovovať jej. Z hľadiska ceny a kvality, by som však tieto novinky zhodnotila ako dobrý výber pri dekoratívnej kozmetike.”

S novinkami Oriflame som vytvorila hravé, letné líčenie. Pozrite si návod a moje prvé dojmy z novej rady On Colour od Oriflame.

Ktoré z noviniek vás zaujali? Chystáte sa radu On Colour od Oriflame vyskúšať?

 

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.