Recenzie

BioNike kvalitná pleťová kozmetika pre citlivú pleť – recenzia

Ak máte citlivú pleť a hľadáte kvalitnú skin care, ktorá naozaj funguje, tak čítajte ďalej. Objavila som značku BioNike. Zameriava na starostlivosť o hypersenzitívnu, alergickú a reaktívnu pokožku. Prekvapilo ma, že aj naprike šetrnému zloženiu je kozmetika veľmi účinná.  Dnes vám prinášam recenziu hydratačného gélu s probiotikami, séra s vitamínom C a pozrela som sa aj na make up.

 

Sérum s mikrokapsulovaným vitamínom C

Séra s vitamínom C mám veľmi rada a tak som sa na antioxidačný koncentrát BioNike veľmi tešila. Po zime som mala pleť “mŕtvu”.  Koncentrát sa odporúča používať večer a dávať si ho v cykloch ako kúru 3x roka. Jar je na používanie ideálne obdobie, pretože ešte nie je také silné slniečko. 

Sérum nemá parfemáciu, je tekuté a žltej farby. Prišlo v tmavej sklenenej fľaštičke, čo dokazuje obsah mikrokapsulového vitamínu C. Pipeta naberie akurátne množstvo. Po otvorerní ho je dôležité spotrebovať do 3 mesiacov, inak začne strácať účinnosť. Balenie mi pri každodennom používaní vydržalo 2 a pol mesiaca. 

A výsledky?

Za mňa wau! Po prvom použití som mala rozjasnenú, žiarivú pleť. Toto rozjasnenie trvalo aj ráno po zobudení. Po dvoch mesiacoch som si všimla vypnutejšiu a zjednotenú pleť. Niektoré pigmentové škvrnky sú svetlejšie. Pleť celkovo vyzerá viac živá. Sérum bolo to, čo po zime potrebovala.

Hydratačný gél na báze vody s probiotikami

Veľmi príjemný produkt je aj hydratačný gél na báze vody s probiotikami.  Je to veľmi univerzálny produkt. Môže sa používať ako sérum pod denný krém, no výborný je aj ako podklad pod make up, lebo vytvára jemne lepkavú vrtsvu. Make up sa na ňom pekne zapracuje a dobre drží. 

Balenie v sklenej fľaške sa mi veľmi páči. Gél má sviežu, ľahkú textúru, ktorá sa rýchlo vstrebáva. Obsahuje kyselinu hyalurónovú v rôznych molekulových hmotnostiach, ktorá pokožku hydratuje do hĺbky a vypína. Probiotiká zase udržiavajú vyváženú mikrobiotu pokožky a posilňujú obranyschopnosť pokožky voči vonkajším vplyvom. Veľmi príjemný produkt. 

BioNike Defence Color make up a korektor

Veľmi zvedavá som bola aj na dekoratívnu kozmetiku. Rovno poviem, nesklamala ma. Mala som možnosť vyskúšať make up s SPF30 a rozjasňujúci korektor. 

Luminizer rozjasňujúci korektor v pere je mojim obľúbencom pre každodenný make up. Vďaka jemne lososovej farbe výborne koriguje kruhy pod očami (a že má u mňa čo robiť!…). Odráža svetlo a tak celkovo vyzerá moje očné okolie viac fresh. Páči sa mi, že je v klikacom pere. 

Hich protection – ochrannný makeup s SPF 30 má krémovú textúru, stredné krytie a dobrú výdrž aj bez zapúdrovania. Po nanesení má rozjasňujúci efekt. Bohužiaľ, ten najsvetlejší odtieň je na mňa stále trochu tmavý a tak sa teším na leto, kedy ho budem používať. Veľmi chválim SPF30. 

Trochu ma sklamalo plastové balenie, ktoré pôsobí lacno a to hlavne oproti ostatným produktom BioNike, ktoré sú v skle… Oceňujem hygienickú pumpičku. 

Za seba vám môžem tieto produkty BioNike doporučiť. Páčiť sa budú najmä žienkam, ktoré majú suchú a citlivú pleť.

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.