Dekoratívna kozmetika,  Novinky

Novinky Mary Kay, ktoré ma bavia toto leto

Rada by som dobehla zameškané a ukázala vám novinky Mary Kay, ktoré som dostala na vyskúšanie na konci jari a začiatkom leta. Trochu sa hanbím, že vám to píšem až teraz v auguste, ale aspoň máte istotu, že všetko je otestované. Produkty používam a veľmi sa mi páčia. Odporúčam každý jeden. Viac o novinkách si môžete prečítať v texte nižšie.

Nová ochrana pre pleť – Minerálny krém s SPF 30

Ochrana pleti pred slnečným žiarením je jedným z kľúčových faktorov pre zachovanie jej zdravého vzhľadu. Preto je dôležité používať produkty s SPF každý deň. Uvádzame Minerálny ochranný krém na tvár s SPF 30, vďaka ktorému si budete užívať bezstarostné slnečné dni s maximálnym pocitom ľahkosti a bezpečia na pokožke.

Hlavné benefity minerálnej SPF ochrany:

Pred pôsobením slnečných lúčov chráni vytvorením ochrannej bariéry na pleti, ktorá blokuje škodlivé UVA, UVB lúče i modré svetlo. Na rozdiel od chemických ochranných filtrov, ktoré UV žiarenia absorbujú a premieňajú ich na neškodné. Obe tieto varianty spoľahlivo chránia pleť. Pocíťte rozdiel samy. Minerálny ochranný krém na tvár s SPF 30 obsahuje oxid zinočnatý. Ten na pokožke vytvára bariéru, ktorá rozptyľuje alebo odráža škodlivé lúče ako mikroskopické zrkadlo. Vďaka tomu lúče nepreniknú hlboko do pokožky a nespôsobujú poškodenie tkanív. Oxid zinočnatý sa považuje za šetrnejšiu zložku ako chemické ochranné filtre, preto je vhodný aj pre citlivé typy pleti a rôzne vekové kategórie.

Spotrebiteľská štúdia potvrdila, že Minerálny ochranný krém na tvár s SPF 30 spĺňa najvyššie očakávania:

  • jemnosť textúry, rýchlu absorpciu a ľahkú aplikáciu na pleť
  • po aplikácii zanecháva prirodzený vzhľad pleti bez pocitu mastnoty
  • vhodný pre všetky tóny pleti aj ako podklad pod make-up
  • neupcháva póry

A na pleti vyzerá krásne, kuknite: 

Obľúbená Mary Kay Ultimate® Maskara v novom balení

Keď chcete pre svoje riasy len to najlepšie, Mary Kay Ultimate® Maskara je tou správnou voľbou. Táto obľúbená maskara teraz prichádza v novom minimalistickom balení s maximálnym efektom pre ešte výraznejšie, hustejšie a dlhšie riasy s objemom a intenzívnou farbou, ktorá vydrží po celý deň.

Dokonalá kefka pre bezchybnú aplikáciu

Jednou z kľúčových vlastností Mary Kay Ultimate® Maskary je jej inovatívna kefka. Má zúžené konce a dlhšie štetinky uprostred, aby účinne oddelila jednotlivé riasy a zároveň im dodala objem. Vďaka premyslenému dizajnu kefky je nanášanie maskary jednoduché a pohodlné. Technológia Smart Wiper™ zabezpečuje, že na kefke je vždy presne toľko farby, koľko je potrebné na vytvorenie dokonalého vzhľadu.

Exkluzívne zloženie

Maskara Mary Kay Ultimate® je vyrobená z exkluzívnych zložiek, ktoré zaručujú celodenné nosenie a odolnosť voči rozmazávaniu. Vďaka týmto vlastnostiam sa môžete spoľahnúť, že vaše riasy budú vyzerať skvele po celý deň bez ohľadu na príležitosť.

Dokonale upravené obočie s Transparentným gélom

Obočie je výraznou črtou našej tváre, ktorá dodáva výraz a charakter. Pekne upravené a tvarované obočie je základom pre každú ženu, ktorá sa chce cítiť dobre a vyzerať sebavedome. Venujte mu preto zaslúženú pozornosť a upravte ho tak, aby ste vyzdvihli svoje prednosti. Transparentný, ale neprehliadnuteľný efekt Ľahké zloženie Transparentného gélu na obočie nielen upravuje neposlušné obočie, ale tiež zaisťuje, že zostane výrazné a na svojom mieste po celý deň. Či už dávate prednosť precíznemu alebo prirodzenému vzhľadu, bezfarebný gél na obočie vám umožní dosiahnuť požadovaný tvar a prispôsobí sa vašim preferenciám. Vďaka nemu si môžete ľahko vytvoriť obočie, ktoré bude dokonale ladiť s vašim vzhľadom.

Nechajte sa okúzliť limitovanou edíciou Matných tekutých očných tieňov

Nespútaná príroda, od súmračných dún až po zelené lesné koruny stromov, prebúdza dušu, inšpiruje zvedavosť a podnecuje kreativitu. Práve táto štýlová estetika pozemskej krajiny sa stala farebnou esenciou pre našu limitovanú letnú edíciu dekoratívnej kozmetiky.

Výzva pre vašu kreativitu

Ste pripravení vstúpiť do nespútanej prírody? Vyberte si jemné pieskové tóny, odvážny odtieň odrážajúci lesnú krajinu, alebo ich skombinujte medzi sebou a vytvorte tak svoj vlastný unikátny vzhľad. Kolekcia ponúka matné, neutrálne odtiene a intenzívny zelený odtieň listov, ktoré poskytnú bohatú paletu pigmentov. Dokonale sa hodia pre rôzne typy líčenia, od decentného a klasického až po dych berúci výrazný štýl.

Nový rad starostlivosti o pleť v portfóliu Mary Kay

Do širokého portfólia produktov Mary Kay prichádza nový rad, ktorý je zameraný na univerzálnu starostlivosť o pleť. Je vhodný pre mladších zákazníkov, ktorí s pravidelnou starostlivosťou začínajú a potrebujú si nastaviť dennú rutinu, ale aj pro zrelšie vekové skupiny. Táto novinka je preto vhodná pre všetkých bez obmedzenia veku a produkty sú vyvinuté pre všetky typy pleti. Objavte s nami produkty Základnej starosltivosti o pleť a doprajte si opäť nový zážitok s kozmetiky. Základná starostlivosť o pleť zhŕňa hydratačnú kolekciu pre suchú a normálnu pleť a zmatňujúcu kolekciu pre zmiešanú a mastnú pleť. Prichádza s kompletnou starostlivoťou od čistenia, peelingu, tonizácie až po hydratáciu.

Kľúčovou zložkou všetkých produktov je glycerin, ktorý je známy pre svoje hydratačné účinky a chráni pleť pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi.

Ja používam hydratačnú kolekciu a je skvelá. Mojej pleti veľmi vyhovuje.

Hydratačná kolekcia, vďaka ktorej sa zbavíte pocitu suchej pleti obsahuje:

  • Hydratačný čistiaci krém – jemne odstraňuje nečistoty, a naviac vďaka slnečnicovému oleju dodáva maximálnu hydratáciu, pleť se zbaví nepríjemného pnutia a vysušenia,
  • Hydratačný krém – vďaka vitamínu E a slnečnicovému oleju pleť hydratuje po celý deň,
  • Pleťový peeling – odstraňuje odumreté kožné bunky
  • Vyrovnávacie tonikum – obnovuje rovnováhu pleti a zanecháva ju hydratovanú a rozžiarenú.

 

Všetky tieto novinky používam a veľmi sa mi páčia. Viac informácií nájdeme na www.marykay.sk/.

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.