Recenzie

Oplatí sa luxusný BB krém? – Recenzia Dior Hydra life water BB

Keď sa mi minulý rok zlepšila pleť, podľahla som BB krémom. Necítila som potrebu pravidelne používať make up a začala som viac testovať a hlavne používať BB krémy. A tak, keď som mala možnosť vybrať si opäť niečo na testovanie na elnino.sk, rozhodla som sa vyskúšať BB krém Dior Hydra Life. Oplatí sa luxusný BB krém?

Dior Hydra life water BB

Dior Hydra life water BB krém je veľmi ľahký BB krém s gélovou textúrou a SPF 30, čo je výborná vec. Nádherne luxusne vonia, jeho zloženie by malo vyživiť vašu pleť a na výber máte 3 základné odtiene. Obal je palstový, ale veľmi sa mi páči strieborný vrchnáčik s monogramom CD. Dodáva to krému luxusný šmrnc.

Na mojom milovanom elnino.sk je momentálne vypredaný, no v závere článku vám dám odporúčania na iné, dobré (pravepodobne oveľa lepšie) BB krémy z tohto eshopu, ktoré sú dostupné.

Moja recenzia Dior Hydra life water BB

Ja som si vybrala najsvetlejší odtieň 001, ktorý ma veľmi sklamal. Je na mňa naozaj tmavý a vyhovovať by mi mohol až po intenzívnej dovolenke pri mori. Od luxusnej značky by som čakala lepšie odtiene. Ak ste bleduľky ako ja, na Dior Hydra Life BB môžete zabudnúť.

Je to veľká škoda, napriek tomu som BB krém testovala. Musím povedať, že BB krém po nanesení robil krásnu, doslova zdravú pleť. Dodal mi zdravý lesk, ktorý ani po niekoľkých hodinách nevyzeral mastný. Navyše sa po nanesení pomerne rýchlo na pleti uzamkol a nebolo nutné ho fixovať púdrom, alebo sprejom. Majiteľky tmavšej pleti si tento BB určite užijú.

S Dior Hydra Life BB som mala ešte jeden problém. Myslím si, že to súviselo s odtieňom, ktorý mi nesadol alebo textúrou, ktorá rýchlo zaschne. Nech som sa snažila akokoľvek a použila akékoľvek spôsoby nanášania, vždy mi na pleti fľakatil. Pozrite na foto. Ak tento BB máte a robí/nerobí vám, to napíšte mi do komentára.Pomôže to ostatným dievčatám s rozhodovaním.

Aj keď som veľmi chcela, Dior Hydra Life BB a ja si skrátka nie sme súdení. Na Elnino.sk však nádejete iné BB krémy. Tieto podľa mňa stoja za vyskúšanie:

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.