Recenzie

RECENZIA: NIVEA Urban Detox

Zbožňujem keď sa mi na testovanie dostane celá rada. Môžem si tak utvoriť celkový obraz o kozmetike a nájsť super kúsky, ktoré vám môžem odporučiť. Takto ma na konci jari NIVEA potešila ich URBAN DETOX radou a aj keď už nie je jar, na detox je podľa mňa správny čas stále. Najmä ak žijete hektický život v meste, ktorý sa na pleti môže rýchlo ukázať.

 

 

Micelárna voda NIVEA Urban Detox

Vy viete, že som sa dlhé roky micelárkam vyhýbala. Zhoršovali mi pleť. Ani teraz ich nepoužívam denne, no občas po nich siahnem. NIVEA micelárne vody mi pleť nezhoršujú. A táto micelárka Urban Detox nie je výnimka. S mojou pleťou si dobre rozumie. Odličuje rýchlo aj vodeodolný make up, nezanecháva lepkavý pocit na pleti a ani pleť nevysúša. Je neparfémovaná. Používam ju na pleť, oči aj pery.  Navyše sa predáva v 400ml balení, ktoré mi vydrží aspoň rok!

Zlupovacia maska Nivea Urban Detox

Zupovacie masky sú už niekoľko rokov veľký trend a okrem azíjských značiek ich už začali vyrábať aj tie klasické. V rade Urban Detox tiež nájdete čiernu zlupovaciu masku. Táto maska čistí póry a zmatňuje pleť. Čo mi trochu vadí je, že pri nanášaní výrazne cítiť alkohol. To však rýchlo vyprchá.

Maska od Nivea sa ľahko zlupne, netrhá sa na malé kúsky. Pri zlupovaní netrhá chĺpky ako iné masky. Po použití mám pleť veľmi jemnú a matnú. Nemám však pocit, že by mi pomohla na čierne bodky. 

 

Čistič, maska a peeling – 3v1 Urban Detox

Ak by som mala vybrať jedinú vec, ktorú z tejto rady musíte vyskúšať, tak by to bol práve tento čistič. Osobne ho ako masku napoužívam, avšak ako čistič je to jedna báseň! Krásne pleť čistí, viditeľne mi vyčistí aj čierne bodky – tento efekt si veľmi užívam. Pleť zmatňuje bez pocitu vysúšania. Aktuálne ho používam každý deň a nemienim prestať.

Sleeeping mask – nočný krém / maska

Ďaľší produkt, ktorý ma nadchol viac, ako ostatné je Nočná maska Urban Detox. Je to vlastne krém. Nanesiete si ho ako bežný nočný krém na pleť po večernom čistení a necháte vsiaknuť. Ja ho dám malinko hrubšiu vrstvu. Ale len malinko – nie tak veľmi ako keď si dávam masku. Nenechám ho na pleti sedieť. Rozotriem, ako krém.

A ráno… mmmm… paráda. Mám pleť rozjasnenú, akné mám menej zapálené, pôsobím menej unavene. Proste moja pleť vyzerá krajšie!  Krém obsahuje antioxidanty, vitamíny a kyselinu hylaurónovú.

 

Celá rada Nivea Urban Detox sa mi páči. Príde mi ako perfektný kompromis pre moju pleť – problematickú, zmiešanú s prvými vráskami. Najviac som si zamilovala čistiť a sleeping masku, ktoré rozhodne musíte vyskúšať aj vy!

Ps.: Pozrite si moju Urban Detox večernú rutinu vo videu. A tiež vám v ňom prezradím ako vyzerá môj urban detox.

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.