Dekoratívna kozmetika

Balíček od Krasotika.sk

Vonku je počasie krásne, slnečné z čoho mám veľkú radosť. No radosť mi urobil aj balíček od stránky Krasotika.sk. Sama mám veľmi rada Krasotiku pre veľký výber najmä zahraničných značiek, ktoré je ťažké na našom trhu dostať.

Po otvorení balíčka mi bolo jasné, že ma Krasotika veľmi dobre pozná. Trafili sa mi do vkusu. 100% zásah.

 

Farba, ktorú ja môžem…

Aj vlogerka Anit, mi venovala rúž v tejto farbe – lebo podľa nej, ma táto farba vystihuje. A je to tak. Mám slušnú zbierku rúžov a takáto fialová prevláda. Pretože ja neviem ako, ale vždy keď si vyberám rúž, vezmem túto farbu s komentárom: “hmmm táto je zaujímavá…” a až doma zistím, že je taká ako ostatné ktoré mám.  Máte to tak tiež? Tiež vás priťahuje jedna farbu rúžu? 

Krasotika mi poslala matný lip cream od značky Sleek, vo farbe ktorú ja naozaj zbožňujem – Fandango Purple. O to väčšiu radosť mám z toho že je to skvelý rúž, ktorý aj reálne využijem.

Matné tekuté rúže od Sleek majú vo všeobecnosti skvelú výdrž. Ku koncu dňa sa trocha začnú strácať od vnútornej strany pier. Vydržia jedlo aj pitie a neotláčajú sa. Po troch hodinách síce začnú mierne vysúšať, no ja im to odpustím výmenou sa skutočne matný vzhľad.

S rúžom som veľmi spokojná a vôbec sa nedučujem, že na Krasotike patria k bestsellerom. 

Konečne som ju vyskúšala!

O precíznej očnej linke od E style, som už v blogosfére čo -to čítala. Má na seba samé pozitívne recenzie a tak som ju chcela vyskúšať.

Linka má krásnu temnú čiernu farbu a po zaschnutí sa neotláča. Nedrolí sa a ťažko sa odličuje.  Hrot linky je tvrdý, nie je to štetec. Vďaka tomu máte kreslenie linky naplno pod kontrolou. Viete ňou vytvoriť hrubú aj tenkú linku. Stojí menej ako 3€, čo predstavuje skutočne veľa muziky za tak málo peňazí.

A aby som ju dopriala aj vám, budete o ňu môcť súťažiť u mňa na FB už počas Apríla.

Trend líceniek pre rok 2017

Ako posledná v balíčku bola gélová lícenka od Sleek. Poviem vám úprimne, nie je to tip produktu po ktorom by som túžila. Trochu ma odrádzala aj tá výrazná farba. Po vyskúšaní som však bola milo prekvapená. Na pleti sa produkt mení na vodičku, dobre sa vstrebe a dá sa krásne stratiť. Vyzerá to pomerne prirodzene. 

Rok 2017 by mal byť návratom pre trend líceniek a preto ak hľadáte kvalitnú lícenku ktorá vydrží, na pleti pôsobí ľahko a prirodzene. Túto od Sleek vrelo odporúčam.

Poznáte eshop Krasotika.sk? Čo vy a trend líceniek? 

Hanka 😉

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.