zo života študenta

Kto čaká sa dočká….

Štúdium na špecke špeciálnej prináša rôzne trampoty. Malé či veľké zástavy môjho rozumu.  A teda nové príbehy pre vás. A pretože ich radi čítate a tu sa vždy niečo deje, aj dnes vám takýto príbeh prinášam. Inak by tu po x-tom opakovaní toho istého len na inom predmete, bola nuda. Nuž čo už.

O zábavu sa nám starajú najmä naše milé a éterické žienky na študijnom oddelení. Tieto osôbky študenti denne otravujú nesplniteľnými a náročnými požiadavkami, sťa by misiami ktoré by mohol zvládnuť len náš miestny hrdina. Agent výchovy.  Taký sme my študenti, stále sme nepochopili že študijné oddelenie tu nie je “len” pre nás.  Nuž… čo už…

 “Kto prosí ten dostane”

Išla som na študijné oddelenie, poprosiť. Lebo kto prosí ten dostane. Lebo som potrebovala potvrdenie o návšteve školy. Do daňového priznania. Ale za viac rokov štúdia na jednom papieri.

Áno… ja viem.. drsné. Nečakané. Šokantné. Strach z nepoznaného tieto sympatické víly naozaj zmiatol. Zachovali si duchaprítomnosť a sľúbili že len čo zistia všetky info niekde hore, napíšu mi email. Že čo a ako. A či mi môžu také dačo pre taký účel dať.

Email prišiel hneď na druhý deň. Nemôžem to dostať na jednom papieri. Ale že mi pripravia za jednotlivé roky osobitne, a keďže som bola mimo pôdy  pdf UK, a vedela som že sa tak skoro nedostavím, sľúbili mi to poslať poštou. Prvou triedou. Hneď v ten deň.

No ja neviem. Sú to už tri týždne a stále mi nič neprišlo….

Nie je to síce prvý krát čo im umrel prenajatý holub ale tak… keď holub dokázal minulý týždeň doručiť prosbu o 2% z daní na moju adresu… …2%, doslova pre moju Alma Mater…

Nuž… ktovie kde nechal moje potvrdenia keď meral cestu ku mne… asi v hniezde.

A to je koniec krátkeho a malého pozastavenia mozgu. Aké trampoty sa počas štúdia stali vám niečo ? :D

Kto sa teší na nové dobrodružstvá? Ešte mám pred sebou rok štúdia na špeciálnej pedagogike!

Hanka 😉

Update: 5.4. Písala som email som sa opýtať kde to viazne, aj keď je to aktuálne už pasé. Hádajte kde bol problém 🙂 Skrátka to neposlali. Aj keď odpoveď bola: “Hanka dobre rano, ospravedlnujem sa Vam, nespominam si, posielam dnes, zajtra ho mate.” Takže… nespomínajú si… Ono ak niečo posielali muselo to byť niekde zaznačené, minimálne v účtovníctve čiže v preklade sa na to úplne vykašlali.

Update 2.: Dnes 6.4. potvrdenia dorazili. Síce daňové už mám dávno odovzdané, no aj snaha sa cení.

Kto čaká, sa naozaj dočká 🙂 

 

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Jeden komentár

  • Irulan

    Problém bol “Slečna, potrebujete ďalší a ďalší papier s ďalšou a ďalšou pečiatkou. Jednoduché, nie?? To ste nevedeli?”? 😀 😀

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.