Dekoratívna kozmetika,  Recenzie

Lesk jak blesk

Nad krásnymi paletkami rozjasňovačov Sleek som slintala pri každom videu od Nikkie Tutorials, ktorá si ich nevedela vynachváliť. Keď mi krasotika zaslala ako darček práve túto paletku. je úplne jasné že som bola “Happy jak dva grepy”.  Alebo aj tri.  Pred čítaním tohto článku odporúčam nasadiť slnečné okuliare.  Dnes to bude žiarivé. 

DSC_0016_800x535

Sleek má niekoľko paletiek rozjasňovačov a ja som na vyskúšanie dostala práve paletku Precious Metals.

Už samotný obal nám napovie, že vo vnútri to bude nablýskané. Obal je ťažký a zrkadlovo zlatý. Pôsobí luxusne a kvalitne. No po niekoľkých mesiacoch sa ukázalo že zase až tak kvalitný nie je, pretože začal nepekne černať.

Vo vnútri sa skrýva zrkadlo a štyri rozjasňovače. Tri z nich sú krémové (alebo skôr krémovo – gélové). Rozjasňovače sú vo všeobecnosti kvalitné. Krémové rozjasňovače, majú príjemnú textúru ktorá sa dá krásne zapracovať do pleti. Treba ich ale nanášať po troškách a v prípade potreby vrstviť. Sú určené naozaj pre fajnšmekerov v oblasti rozjasňovania, pretože už v malej vrstve spôsobia lesk jak blesk. A pozor hranica medzi “znesiteľným denným extra oslepujúcim leskom” a disco guľou je v tomto prípade veľmi tenká. 

Vo videách a na fotkách vyzerajú božsky.

Čo sa týka výdrže, som mierne sklamaná. V dobrom stave dajú tak 5 hodín a potom sa postupne strácajú. Preto ich odporúčam jemne prepúdrovať transparentným púdrom. Vďaka tomuto kroku ochránite verejnosť pred oslepnutím a zároveň predĺžite výdrž produktu. Nemusíte sa báť, aj po prepudrovaní ostáva pleť prirodzene a pekne sa lesknúca.

 DSC_0014_800x535

  • Platinum: Je studený, strieborno biely rozjasňovač s odleskom do ružova.  osobne sa skôr hodí na umelecké fotenie alebo dramatické looky. Nepôsobí prirodzene.
  • Royal Gold: je zlatý rozjasňovač s výraznými zlatými trblietkami, taktiež nič prirodzené a bežne nositeľné
  • Renaissance Gold: Je môj najobľúbenejší z celej paletky. Je to najprirodzenejšie vyzerajúci rozjasňovač. neobsahuje shimmer, ja to len čistý lesk do šampansko zlata. Vhodný aj na deň.
  • Antique bronze:  Je práškový rozjasňovač bronzovej farby. Je to skôr oranžový bronzér so zlatým shimmerom. Za mňa sa nedá nosiť ani ako bronzér ani ako rozjasňovač. S takouto podivnou farbou si ho neviem predstaviť ani na tmavej pleti – ale možno sa mýlim. Je to ale  pekný očný tieň.

DSC_0018_800x535

Paletka je skvelá. No na to, aká som bola s paletky hotová teraz až taká nadšená nie som. Reálne využívam jeden rozjasňovač a ostatné mám len na vybláznenie sa.

Paletka je síce pekná, no vhodná skôr pre profesionálov. Poznáte paletky sleek?

Hanka 😉

KDE paletku Sleek Precious metals KÚPIM?

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.