Osobné zápisky

Si tam?

Čau dieťa.

Ešte vlastne ani neviem či tam si a veľmi by mi pomohlo vedieť, či si. Aj som zvedavá, aj za teba cítim neuveriteľnú zodpovednosť. 

Keď sme sa pred mesiacom s tvojim ockom dohodli, že by sme ťa mohli skúsiť, nemyslela som si, že ma pocity takto prevalcujú. Ale hej. Asi tomu nepomohol ani môj zápal močáku a nutné antibiotiká. Takýto štart som pre teba naozaj nechcela, no verím, že ty, dieťa moje, ty si leňoch po Mirkovi a rado sa pohodlne uhniezdiš kdekoľvek. Verím teda, že sa ti u mňa zapáči dušička a ostaneš.

Cítim sa ako hysterka z modrého koňa, keď lekárom hovorím, že môžem byť tehotná, ale na test je ešte skoro. No ja z nejakého dôvodu viem, že som tehotná. Ale to im radšej nehovorím, aby mi okrem antibiotík nedali aj niečo na hlavu.

A nebudem ti klamať, veľmi sa na teba teším. Preto mi daj vedieť, či si tam.

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.