Nezaradené,  top

Collagen for beauty som testovala s mamkou. Aký je?

Dnes mám pre vás špeciálnu recenziu. Collagen od Pharmfactor sme testovali dve – ja aj moja maminka. To všetko preto, aby som vám mohla popísať účinky morského kolagénu na pleti rôzneho veku. Tak poďme bez dlhého úvodu na to!

Keď sa mi dostala možnosť testovať túto novinku, bola som nadšená. Hneď som vedela, že produkt otestujeme obe a špeciálne som pri tom myslela na mamku. Aby ste si nemysleli. Moja mamka nie je žiaden vráskavý vorvaň ako mnohé jej rovesníčky. O chvíľu bude mať 49 rokov ale toľko by ste jej rozhodne netipli. Na svoj vek rozhodne nevyzerá a ja len dúfam že som tento gén zdedila aj ja. Má skvelú pleť a trápia skôr iba mimické vrásky na čele, vejáriky okolo očí a drobné fliačiky od slniečka. Mamka vraví, že okrem génov za to vďačí aj pitnému režimu. Vypije niekoľko litrov vody denne. Napriek tomu že sa nemaľuje, tak pleť si čistí a používa kvalitné hydratačné krémy s SPF.

U mňa je to s pleťou horšie. Mám 25 a ako iste viete moja pleť má stále pubertu. Okrem akné mám už aj mimické vrásky okolo očí. Pleť mám zmiešanú a priznám sa, že nepijem dostatok vody denne.

Práve pre tieto rozdielne typy pleti som sa rozhodla že Collagen for beauty vyskúšame obe a dnes vám konečne môžem napísať, aký je efekt tohto produktu na našej pleti.

Aké účinné zložky Collagen for beauty obsahuje?

Collagen for beauty obsahuje až 80% aktívneho kolagénu v hydroxiproline. Kolagén by mal spomaliť starnutie pokožky, vyhladiť vrásky a pomôcť zbaviť sa stareckých škvŕn.  Collagen for beauty obsahuje navyše aj kyselinu hyalurónovú, ktorá poskytuje hydratáciu pokožky, regeneruje a podporuje produkciu nových buniek. Collagen for beauty obsahuje aj extrakt z morských rias a kyselinu mliečnu, tieto zložky majú za účel zmierniť podráždenie, posilniť bariéru pokožky, regulovať pH a tiež majú antibakteriálny účinok, ktorý som ocenila najmä ja s mojím akné.

Spôsob použitia Collagen for beauty

Gél sa nanáša na čisté a navlhčené okolie krku a tváre, nechávam pôsobiť cca 20 minút. Následne sa má opláchnuť vlažnou vodou. Spočiatku sa Collagen for Beauty aplikujte 2 krát do týždňa a potom už len 1 krát do týždňa.

Aké sme spozorovali výsledky?

Najlepší výsledok som zaznamenala ja. Nemám akné. Už niekoľko týždňov mám krásnu, čistú pleť. Ukazovala som vám to aj v poslednom vlogu. Klopem na drevo – dúfam že to takto dlho vydrží. Aj fľaky po akné mi zmizli. Tiež som si všimla, že mám pleť lepšie hydratovanú a takmer necítim pocit pnutia pleti, ktorý som cítila predtým aj počas dňa.

Mamka má zase pocit, že má pleť vypnutejšiu a farebne zjednotenú. Všimla som si, že má naozaj menej viditeľné fliačiky na pleti.

Obom sa nám tento produkt páči a pokračujeme v používaní. Vzhľadom na jeho hojivé a hydratačné účinky, ho môžem doporučiť pleti v každom veku. 500ml balenie vám vydrží celú večnosť a s kupónom “hana99” môžete mať kolagén za skvelú cenu! Kúpiť si ho môžete tu: pharmfactor.sk

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.