Osobné zápisky

Keď je tvoj výhľad sivý, pridaj si trochu farby.

Keď je tvoj výhľad sivý, pridaj si trochu farby. ✨🎨 Ďakujem ti za toto dôležité pripomenutie Teo. Veď aj budúce maminy na kurze učím, že to ako vnímame realitu je vo veľkej miere na nás. Áno. Šťastie je rozhodnutie. Nemám za sebou jednoduché obdobie, ale to na Instagrame nevidno. Včera ráno sa mi vylilala do tašky voda. Taká drobnosť, ktorá sa dá jednoducho vyriešiť ale pre mňa to bola posledná bodka ja hovorím, že nič sa mi nedarí a nemôže normálne fungovať. A pritom to vlastne nie je pravda. Minimálne ten chlieb cez víkend bol perfektný. Ak chceme v živote viac radosti, je potrebné sa sústrediť na pekné, pozitívne veci. A problémy sa často vyriešia samé. Tak sa teda vrátim k písaniu vďačností a každodenných pekných všedností. Lebo aj v náročných dňoch sú pekné momenty a je na nás na čo sa chceme sústrediť. Kam sústredíme našu myseľ, tam smeruje aj naše bytie. 😉✨
PS.: pozrite na tú nožuľku na parapete 😍 milujem

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.