štetce,  top

Štetce z DMka

Sú tam. Každú ženu čo má trošku bližšie k make upu lákajú na kúpu. Či už ako limitka, alebo stála ponuka. Jediné “poriadne” štetce dostupné v drogérke. Štetce Ebelin. Ich cena je na drogérkové pomery vyššia, tvária sa profesionálne a tak som sa rozhodla pozrieť sa aj na ich kvalitu.

DSC_0001_800x535

Na úvod musím povedať, že štetce sa kvalitou líčia kus od kusu a preto ich ako celok zrecenzovať neviem. Štetce majú klasickú rukoväť s nápisom ebelin, ktorej nemám čo vytknúť a sľubujú že sú vegánske. To je fakt na ktorom síce mne nezáleží, ale niekoho môže potešiť. Tak si teda rozoberme kus po kuse.

  1. Štetec na make up a korektor

DSC_0004_800x535

DSC_0005_800x535

Keďže tento štetec nie je klasické pádielko na make up, bude lákať mnohé z vás. Odporúčam ale odolať. Tvári sa síce profi, ale vôbec nie je. Štetec má jemné štetinky. Celkovo je však priveľmi tvrdý, čo komplikuje nanášanie make upu tak isto ako keby bol príliš mäkký a EXTRÉMNE plzne. A bohužiaľ to nie je len môj chybný kus – kamoške sa stalo to isté.

DSC_0006_800x535

DSC_0008_800x535

2. Štetec na lícenku

DSC_0018_800x535

Volajú ho štetec na lícenku ale mne sa viac osvedčil na bronzér. Tak či onak používam ho denne. V celku mu nemám čo vytknúť. Štetiny má jemné a príjemné. Zniesla by som, ak by bol hustejší. Kde tu mu vypadne chlp ale tak normálne.

DSC_0019_800x535

3. Štetec na púder

DSC_0009_800x535

Štetec na púder, používam na púder. A používam denne na zapúdrovanie zvyšku tváre. Je to najhustejší a najtučnejší z ebelin štetcov. Ale z hustotou sa ani v tomto prípade nepretrhli a opäť by som zniesla aj niečo hustejšie. Štetiny má ale jemné príjemne a plznutie nepozorujem. Svoj účel plní.

DSC_0010_800x535

DSC_0011_800x535

4. Duo štetec makeup + púder

DSC_0012_800x535

Tento hybrid nemal dlhú živostnosť. Do týždňa bola rúčka ktorá spájala dve časti fuč a ja som ju nelepila ale nechala som si “cestovné” mini štetce. Síce ani jedna časť neplzne a štetiny majú obe časti jemnučké, na rovinu poviem že časť na púder je na prd. Netvrdím, že sa nedá použiť. Ale v celku je veľmi riedka a nerada ju používam. O dosť lepšia je časť na make up. Síce sa jedná o klasické pádielko ale je krásne husté a korektor aj make up ním zapracujete. Pádielko ma milo prekvapilo a je naozaj super! Palec hore.

 

DSC_0014_800x535

DSC_0015_800x535

5. Štetec na rozjasňovač

DSC_0021_800x535

Ďalší zo série štetcov, ktorý je netypický a poznáme ho od zahraničných YouTuberiek.Nie som si istá či tento štetec je len limitka alebo novinka do stálej ponuky. Mali ho v inom stojane. Ja som samozrejme, neodolala! Ale vám odporúčam odolať. Štetec je ostro strihaný a veľmi pichľavý. Na seba ho používam ale na klienta by som ho nevytiahla. A pozor – pri praní extrémne púšťa čiernu farbu.

DSC_0022_800x535

6. fixačný štetec

DSC_0023_800x535

Fixačný štetec je podobný prípad ako štetec na rozjasňovač. Chcela som ho, mám ho, používam ho ale neodporúčam ho. Je to tulipánový štetec s veľmi pichľavými štetinkami.Rúčku ma rozheganú a čakám kedy sa odlepí. Čo oceňujem je ten hygienický plastík – môžem teda štetec hodiť do kabelky a nemusím sa báť, že si ju zašpiním. Štetec je ale dobrý na zafixovanie a správne “vtlačenie” púdru do oblastí pod očami, okolo nosa… Používam ho denne aj napriek pichľavým štetinkám a preto uvažujem že si zadovážim rovnaký no príjemnejší variant.

DSC_0024_800x535

DSC_0025_800x535

7. multi použiteľný štetec z limitky

DSC_0001_800x535

Tento štetec má zvláštny tvar. No zo všetkých ebelin štetcov ktoré vlastním je najlepší. Je hustý, štetinky má nádherne jemné – je to taký správny plyšáčik. Je to prekvapivo štetec na mnohé použitia a teda je to všetko čo potrebujete na tvár v jednom. Super je na kontúrovanie, lícenku a ak použijete len tú časť s dlhšími chlpmi, tak zvládne naniesť aj rozjasňovač. Úžasne sa sním nanáša make up a v prípade núdze aj zapúrdujete. Jediné, čo by som mu vytkla je to že je to limitka z minulého leta a už sa nedá kúpiť!! Veľmi rada by som z tejto limitky skúsila viac.

DSC_0002_800x535

A je tu čas na záverečné hodnotenie. Ebelin štetce, áno či nie? Za mňa áno aj nie. Osobne si myslím že sa o profesionálne štetce nejedná a preto pre vašu profesionálnu cestu, odporúčam zvoliť niečo iné – napríklad ZOEVA štetce. Čo sa týka bežného smrteľníka, ktorý potrebuje len pár základných štetcov tak áno, aj štetce na oči ebelin sú použiteľné a nalíčiť sa s nimi dá. Ak budete sledovať recenzie, určite si vyskladáte základnú zbierku. Pokiaľ však máte možnost objednať si štetce z internetu – odporúčam siahnuť po niečom inom. Ja osobne rada nakupujem štetce z ebay. Za pár centov máte rovnakú častokrát lepšiu kvalitu ako majú tieto ebelin štetce. Takže ich nákup naozaj zvážte. 

Hanka 😉

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Jeden komentár

  • Denisa

    Zakúpila so si štetec tejto značky na make up. Absolútne nepoužiteľný. Štetec je veľmi tenký a veľmi pĺzne.
    Neodporúčam kúpu 🙁

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.