Menštruácia,  Menštruačné nohavičky,  Recenzie

Menštruačné nohavičky a plavky na leto – moja skúsenosť

Leto je pre mňa vždy obdobím, keď chcem byť čo najviac aktívna, užívať si slnko, vodu a všetko, čo k tomu patrí. Ale ako žena, ktorá máva veľmi silnú menštruáciu, je to často výzv – určite to poznáte tiež. Určite viete, že už dva roky nosím menštruačné nohavičky aj plavky. Vyskúšala som rôzne, ale najviac som spokojná so značkou Perties. No a ako sa nohavičky nosia v sparnom lete? To pred rokom zaujímalo aj mňa a po skúsenosti s vložkami som si to nevedela ani len predstaviť. Ostala som však milo prekvapená. Chcem sa s vami podeliť o svoju skúsenosť.

Menštruačné Nohavičky ALIA – topka na leto

Keď som prvýkrát vyskúšala menštruačné nohavičky ALIA od Perties, bola som úplne nadšená. Tento nový model je vysoko absorpčný a skutočne navrhnutý s ohľadom na silnú menštruáciu. Ich superschopnosť je absorbovať až 45 ml tekutiny, čo je ekvivalent 5-6 vložiek!

Nohavičky ALIA majú absorpčné jadro po celej dĺžke, vpredu aj vzadu, takže môžem v nich ležať bez obáv, že by pretekli. Materiál je tenký, elastický, priedušný a navyše chladivý – ideálny na horúce letné dni. Nosila som ich počas rôznych aktivít, od bežného dňa doma až po utekanie za synčekom na ihriskách, a nikdy som nemala pocit diskomfortu.

ALIA – Vysoko absorpčné nohavičky

 

Ak máte veľmi silnú menštruáciu, tak kuknite ešte viac absorpčné gaťky  CALY 2, BELI a RUBY, ktoré dokážu absorbovať až 60ml! Ich materiál je rovnako tenký. A čo je skvelé, v lete sa nemusím báť, že by nohavičky začali zapáchať – sú navrhnuté tak, aby boli maximálne priedušné a eliminovali nepríjemné pachy.

Menštruačné plavky Perties Aqua 2

Ak sa chystáte k vode, veľmi odporúčam menštruačné plavky Aqua 2. Absorbujú 25 ml tekutiny a tak sú tieto plavky sú skvelé na dni so slabšou menštruáciou, alebo keď sa blíži jej koniec. Keď mám silnejšiu menštruáciu a som pri bazéne  celý deň, tak radšej  používam dva páry na deň a striedam ich. Pár hodín v bazéne však zvládnu aj bez striedania a to aj počas silnejších dní. Recenziu som na nich písala samostatnú, môžete si ju prečítať na tomto odkaze. 

AQUA 2 – Menštruačné plavky

 

Starostlivosť o Menštruačné Nohavičky v lete

Ak sa rozhodnete vyskúšať menštruačné nohavičky, je dôležité vedieť, ako sa o ne správne starať, aby vám dlho vydržali a udržali si svoje vlastnosti. Po použití ich vždy prepláchnem v studenej vode, aby som odstránila čo najviac tekutiny. Potom ich dám do práčky na jemný cyklus, bez použitia aviváže, ktorá by mohla znížiť ich absorpčné schopnosti. Periem na 40°C.

V lete je ideálne nohavičky sušiť na vzduchu, ideálne v tieni, aby sa materiál nepoškodil priamym slnkom. A nebojte sa, ak ich sušíte vonku – nezapáchajú, čo je ďalšie veľké plus, ktoré oceníte hlavne v horúčavách.

Mám pre vás zľavový referenčný kód Hanask10

Pre mňa sú menštruačné nohavičky a plavky Perties absolútnym letným a vlastne celoročným must-have. Poskytujú mi istotu, pohodlie a sú ekologickejšou alternatívou k jednorazovým hygienickým pomôckam. Či už máte silnú alebo slabšiu menštruáciu, v ponuke Perties nájdete model, ktorý vám bude vyhovovať.

Ak hľadáte riešenie na leto, ktoré vám umožní užívať si ho naplno bez obáv, určite vyskúšajte menštruačné nohavičky ALIA. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte sa na mňa obrátiť – rada vám poradím na základe svojej skúsenosti.

Pri nákupe nezabudnite použiť môj referenčný kód hanask10. Získate naozaj peknú zľavu. Pri nákupe 1ks nohavičiek vám vyjde akoby doprava zadarmo a pri ďalších je to ešte lepšie. ZADAJTE HO SEM:

 

ps.: Berte si vždy o číslo väčšie ako nosíte oblečenie. Ja nosím Sko a Perties nakupujem vždy M. Užite si leto bez starostí s menštruačnými nohavičkami a plavkami Perties!

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.