zo života študenta

Rada nad zlato po druhé…

Lesk a bieda študentka špecky špeicálnej. To je téma ktorú dnes opäť nakusneme a to rýchlim príbehom z minulého týždňa. Kde bolo tam bolo, za siedmimi horami a siedmimi dolami…
Stalo sa čo sa nestalo. Jedno dievčatko jedného dňa chcelo potvrdiť a vrátiť onú slávnu návratku. Vstupenku do magického sveta špecky špeciálnej. Túto misiu ale sprevádzali isté komplikácie. No ako to v rozprávkach chodí, dobro nad zlom víťazí a tak aj dievčatku sa podarilo zdárne spečatiť dokument. A to vďaka dobrým vílam z lesa ŠO, vždy ochotným obratom pomôcť či radu nad zlato poskytnúť.

5561fb7e0c9862.81428715

A inak tomu nebolo ani teraz, pri procese návratky (z)vrátenia. Po tom, čo naša hrdinka zistila, že v aise má údaje 4 roky po záruke. Komplikácia bola jasná – návratka sa nemôže potvrdiť kým údaje nie sú správne. A tak dievčatko pokorne nasledovalo odporúčanie z AIS a obratom kontaktovalo ŠO. Potom, čo zistila že jej dvorná víla je na dovolenke, oslovila ešte jednu dobrú vílu a spolupútnikov na FB. Jedna z víl jej na FB oznámila, že všetky víli dovolenkujú. Naraz. Asi nejaký zraz… pardón zlet.

Kto čaká sa dočká a tak už po šiestich dňoch prišla prvá odpoveď od dvornej víli. “Dobry den, OP mate v Aise opravene.” Problém vyriešený, návratka potvrdená – vitaj na palube naše špeciálnej lode Hani!

lod_blaznu_brant_durrer

Tu ale príbeh nekončí akoby sa zdalo…

24.8.2016 – teda 15 dní po tom, čo naša hrdinka oslovila vílu N°2 – dostala odpoveď na svoju prosbu o zmenu údajov. Radu nad zlato. Preto vám to píšem – rady treba šíriť.

Tak čujme.

“Dobry den, Hanka,akukolvek zmenu osobnych udajov treba nahlasit svojej referentku teda p.Haavílová na zapise, aby Vam to uz opravila priamo v systeme AIS. Pekny den.”

Hmm…. Síce to môj problém nevyriešilo a ani mi to nepomohlo ale … Ďakujem?

Jeden les ale viacero víl. Jeden email, dve rôzne odpovede. A ďalšia rada nad zlato. Proste špecka špeciálna.

Možno… keby víla N°2 strávila rovnaký čas aký obetovala výmýšľaniu, komu ma prehodí. Tomu aby mi pomohla a otvorila môj ais. Zistila by, že Haavíla už údaje opravila a teda môj problém už nie je problém. Nemusela by vôbec stráviť čas písaním mi veľmi nápomocného emailu. Vôbec by nemusela vymýšľať to kreatívne riešenie ako to vyriešiť bez riešenia. Možno. Ale to by musela chcieť.

A to je moja rada nad zlato. Cink cink.

q0vdjb

A o ďalšej rade vám rozpoviem nabudúce a verte – túto oceníte všetci.

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

komentáre 2

    • another

      To som rada že som ťa pobavila 🙂 píšem ich preto, že mne sa počas štúdia na špecke stalo už asi všetko… a píšem to teda nie len pre pobavenie ale aj preto aby sa mohli aj iný dozvedieť ako to vlastne na tej vysokej škole je.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.